Verkko-opinnon muotoilukirja

FITech on julkaissut Verkko-oppimisen muotoilukirjan verkostoyliopiston opettajien tueksi Nyt julkaistava opas tarjoaa käytännön työkaluja ja malleja erityisesti verkkokurssien luomiseen ja kehittämiseen.

FITechin opettajat kohtaavat uudenlaisen tilanteen, jossa kurssien osallistujajoukko on erittäin monimuotoinen ja oppiminen tapahtuu isoilta osin verkossa. Siksi opettajille halutaan antaa käyttöönottovalmiita työkaluja tiiviissä muodossa. Muotoilukirja toimii aiemmin julkaistun FITechin Oppimismuotoilun työkalupakin käyttöohjeena ja sen sisältö perustuu uusimpaan oppimista koskevaan tutkimukseen.

Opas julkaistaan suomeksi ja englanniksi avoimella CCBY 4.0 -lisenssillä. Samalla julkaistaan Oppimismuotoilun työkalupakin päivitetty versio 2.0 suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

FITech kiittää Anna Granbergiä Åbo Akademista hänen panoksestaan ruotsinkieliseen työkalupakkiin. Verkko-oppimisen muotoilukirjan sisältö: Miksi verkkokursseja, miksi muotoilua? Oppimisen psykologian perusteet Miten rakennetaan verkkokurssi? Muotoilutyökalut: verkkokurssin suunnittelu ja tuotanto käytännössä

Provided ByFItech
Type of providerHE Institution
Provided atonline
Learning opportunity typeOER
LanguageFi
Home pagehttps://fitech.io/fi/verkko-oppimisen-muotoilukirja-apuvaline-verkkokurssien-kehittamiseen-julkaistu/
Admission procedureOpen to all
Type of credentialNone
Contact formYhteydenotot nettisivujen kautta

Back to search